Posoflu Milli boksör hayatını kaybetti

Posoflu Milli boksör hayatını kaybetti ARDAHAN-BHA Acı haberi Türkiye Boks Federasyonu duyurdu. 91 kiloda Avrupa üçüncülüğü de bulunan Ergezen, Atina 2004 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil etmişti. Çıktığı uluslararası müsabakalarda sergilendiği başarı ve sayısız şampiyonluklarla bayrağımızı onlarca kez gururla dalgalandıran ve Türkiye’nin en iyi boksörleri arasına adını yazdıran, balyoz yumruk lakaplı Posoflu Ertuğrul Ergezen’in acı haberi...

Posoflu Milli boksör hayatını kaybetti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Posoflu Milli boksör hayatını kaybetti

ARDAHAN-BHA

Acı haberi Türkiye Boks Federasyonu duyurdu. 91 kiloda Avrupa üçüncülüğü de bulunan Ergezen, Atina 2004 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil etmişti. Çıktığı uluslararası müsabakalarda sergilendiği başarı ve sayısız şampiyonluklarla bayrağımızı onlarca kez gururla dalgalandıran ve Türkiye’nin en iyi boksörleri arasına adını yazdıran, balyoz yumruk lakaplı Posoflu Ertuğrul Ergezen’in acı haberi memleketinde üzüntüye yol açtı.

Türkiye Boks Federasyonu Milli boksörümüz Ergezen için taziye mesajı yayınladı. Ölüm nedenin açıklanmadığı TBF mesajında, “Eski milli boksörlerimizden Ertuğrul Ergezen’in vefat haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Acılı yakınlarına başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

Son olarak geldiği Posof’ta antrenmanlarını baba ocağında yaparken görüntülenen Ertuğrul Ergezen’den geriye başarı dolu hayat hikâyesi kaldı.

Posoflu Milli boksör hayatını kaybetti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.